Przepisy
Agaty
Agaty
8 kwietnia 2015
3
Ulubione
W teorii wie, to każdy: jesteś tym, co jesz. Z praktyką, cóż, bywa gorzej… bo pośpiech, kuszące ciasteczka do kawy, obłędnie chrupiące chipsy…
Dziś więc dowód na to, że zdrowo- znaczy pysznie.
Wiosna aż prosi się o rewolucję na talerzu. Ma być świeżo, zielono, lekko. Tak będzie i dziś, bo oto przed nami spaghetti z cukinii (Amerykanie mają już nawet na nie nazwę: zoodles! :), do niego zioła i świeże pomidory.
Doskonałe, pachnące śródziemnomorską kuchnią danie, w sam raz na lekki obiad.
Jak widać, wiosną #tajemniczyskładnik jest zdecydowanie … zielony!
Ps. I pamiętajcie, Tajemniczy Składnik w każdy wtorek o 21:35 w telewizji POLSAT!
Wyszło lekkie i smaczne danie. Dziękuje za przepis!